NEWS 2017

Putrajaya Shangri-La Rebranded as One of Pulse Grande Hotel Properties

4th December 2017

Putrajaya 4 December 2017 – Effective 1 January 2018, Putrajaya Shangri-La will be known as PULSE GRANDE HOTEL Precinct 1 Putrajaya, the first property under the PULSE GRANDE HOTEL Group brand.

Karnival Motonation 2017 – “The Grand Finale”

4th December 2017

1-3 Disember 2017, Putrajaya International Convention Centre (PICC) – Jelajah Motonation 2017 yang telah pun mengelilingi Malaysia buat beberapa bulan yang lalu telah diakhiri dengan acara utamanya pada hujung minggu yang lalu.

Motonation 2017 – The Grand Finale

3rd December 2017

1st – 3rd December 2017, Putraja International Convention Centre (PICC) – The Motonation 2017 roadshow that has been touring the country for the past few months came to a grand conclusion over this weekend.

Pembina khas motosikal tempatan bakal tampil di kejohanan dunia

2nd December 2017

PUTRAJAYA 2 Dis. - Buat pertama kalinya dalam sejarah, Malaysia akan mempunyai wakil dalam kejohanan motosikal binaan khas paling berprestij di dunia, Intermot AMD World Championship of Custom Bike Building yang bakal berlangsung di Koelnmesse, Cologne, Jerman dari 3 hingga 7 Oktober 2018.

Motonation 2017 at PICC best you miss it!

1st December 2017

Easiest way to throw away RM15,00 this weekend is to go to Motonation 2017 at Putrajaya International Convention Centre (PICC). First, you need to pay RM15,00 per person (which is not advertised or informed in advanced, so after driving all the way to PICC…hmmm you pay to get in hoping for the best) to get in and it promises a lot but delivers very….very little and here below we share the highlights of the show which is the best of what you can see and nothing else.

Pulse Grande Hotel ganti Shangri-La Putrajaya

1st December 2017

KUALA LUMPUR – Mulai 1 Januari depan, Putrajaya Shangri-La akan dikenali sebagai Pulse Grande Hotel Presint 1 Putrajaya, hartanah pertama di bawah jenama Kumpulan Pulse Grande Hotel.

Dari Putrajaya Shangri-La ke Pulse Grande Hotel

30th November 2017

PRESINT 1 – Mulai 1 Januari 2018, Putrajaya Shangri-La akan dikenali sebagai Pulse Grande Hotel Putrajaya dan merupakan hartanah pertama di bawah jenama Kumpulan Pulse Grande Hotel. Pengumuman tersebut dibuat oleh Dato’ Badlishah Ahmad, Ketua Eksekutif Kumpulan, Putrajaya Leisures and Services Group Sdn Bhd (Pulse Group) semasa Majlis Pelancaran dan Menandatangani Perjanjian antara Pulse Group dan Convention and Exhibition (Putrajaya) Sdn Bhd (Co-X).

Motonation - segalanya tentang automotif

26th November 2017

LEBIH 500,000 orang dijangka membanjiri karnival automotif dan gaya hidup terbesar di Asia Tenggara, Motonation 2017 yang bakal berlangsung di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC), Putrajaya dari 1 hingga 3 Disember ini.

Managed by:

• Grey Facebook Icon